Szállások osztálykirándulóknak Esztergomban


Megfelelő osztálykirándulás szállást találni nem könnyű dolog. Mi összegyűjtöttük Esztergom legjobb, osztályok által leggyakrabban látogatott szállásait, melyek a visszajelzések alapján pozitív elbírálást kaptak. Segítünk minden esetben az osztályoknak igényeik és elvárásaik alapján legjobb esztergomi szállást megtalálni. Évente eddig több, mint 3.000 diáknak sikerült. Reméljük, az Ön osztálya is megtisztel minket bizalmával!

Osztálykirándulás szállás Esztergom

Szállás I.

Szálláshely elhelyezkedése Esztergomban: történelmi környezetben, a belvárostól 900 m-re a Bazilika mellett található. A távolsági buszmegálló kb. 2000 m-re, a vasútállomás 3000 m-re, a Mária Valéria híd 1500 m-re található. A városközpont 10, a Bazilika 2 percre található.
Programok: lézerjáték, buborékfoci, városi kalandtúra, mered-nyered aktiviti játék, dunai vezetett kenutúra.

Diákszállás: több ágyas, közös hálótermekben, közös fürdőszoba használat.

Étkezés: megoldott

Osztálykirándulás szállás Esztergom

Szállás II.

Szállás elhelyezkedése Esztergomban: a Duna partján található, a városközponttól mindössze 10 perces séta (800 m). Buszvégállomás 1,4 km-re, a várhegy, és a Bazilika 1,3 km-re fekszik. A vasútállomás 20 perces sétával elérhető (2 km).

Összesen 23 szobánk van, ebből 13 darab a főépületben, a maradék 10 a turistaszállóban, amely a főépület mögött található. Főépület szobái: 4 db 5 ágyas, 4 db 4 ágyas, 4 db 2 ágyas és egy 3 ágyas. Turistaszálló: 3 db 3 ágyas; 4 db 4 ágyas, 3 db 7 ágyas szoba. Az ágyak egyszemélyesek, normál méretűek, összetolhatóak. A szobákban ruhás szekrények vannak fogasokkal felszerelve, illetve éjjeli szekrény és szék minden ágyhoz. A szobák többségéhez közös vizesblokk tartozik.

A főépületben 13 szobához saját zuhanyzó tartozik. A földszinten található egy mozgáskorlátozottaknak fenntartott fürdőszoba. A főépületi szobák többsége színes, így más hangulatot árasztanak, mint a turistaszálló szobái, melyek egyszerűbbek, puritánabb berendezésűek, idősebb bútorzattal.

Osztálykirándulás szállás Esztergom

Szállás III.

Esztergomban a Prímás szigeten helyezkedik el, közvetlenül a Duna parton. Könnyű megközelíthetőség, a buszok közvetlenül a szállás előtt tudnak parkolni. A parkolás ingyenes. A Bazilika 2,5 km re van tőlünk, a városközpont 15 perc sétára. A távolsági buszmegálló kb. 1000 m-re, a vasútállomás 2000 m-re, a Mária Valéria híd 400 m-re található. A szálláshoz nagy füves terület tartozik,focipálya, teniszpálya és úszómedence biztosítja a szórakozást az ide érkezőknek.

Diákszállás: több ágyas, közös hálótermekben, közös fürdőszoba használat.

Étkezés: a szállás területén megoldott

Osztálykirándulás szállás Esztergom

Szállás IV.

Esztergom a Duna-kanyar kapuja, a magyar katolikus egyház központja, idegenforgalmi és kulturális centrum. Itt a város legszebb helyén a Kis-Duna és a Duna által határolt Prímás-szigeten, az újjáépített Mária Valéria híd tövében található a csárdánk. A csárda szomszédságában működik a 44 fő fogadására alkalmas panzió, ahol 16 db kétágyas (2 emeletes pótágy), 2 db háromágyas és 1 db négyágyas apartman (pótágyazható) várja a diákokat. Minden szobához fürdőszoba is tartozik. Panziónk tavasztól késő őszig nyitva tart. A ház előtti parkolóban buszok is elférnek.

Osztálykirándulás szállás Esztergom

Szállás V.

A Dunakanyar festői szépségű tája, az Esztergom vonzáskörzetében fekvő Búbánatvölgy ad helyet a Vadregény Panziónak és Üdülőparknak, a korábbi Helemba Panzió megújult, felújított utódjának. A Duna-Ipoly Nemzeti Park ölelésében, kristálytiszta levegőn az üdülni és kirándulni vágyók is kellemesen tölthetik szabadidejüket. A Vadregény Panzió és Üdülőpark elsősorban olyan vendégek, családok és csoportok számára nyújt kiváló lehetőséget, akik igényes, kulturált környezetben költségkímélő kikapcsolódást keresnek.